چالش های صنعت آلومینیوم در ایران: ظرفیت و حجم تولید فلز آلومینیوم در جهان به ترتیب در سال 2014 حدود 63.7 و 49.3 میلیون تن تخمین زده شده که اگر با حجم تولید آن در سال 2013 که تقریبا 62.9 و 47.6 میلیون تن بوده بررسی شود، می توان گفت دلیلی است بر افزایش میزان استفاده، جذابیت تولید، بهبود مصرف و همچنین اقبال بازار جهانی.
ولی نواحی مختلف جهان سهم های مختلفی نیز در تولید آلومینیوم داشته و قاره آسیا نیز پرچم دارد این خط تولید است، همچنین ایران با رقم 350 هزار تن از تولید فلز آلومینیوم در سال 1393 تقریبا 0.7 درصد از تولید آلومینیوم جهان را به خود اختصاص داده است.
چالش های صنعت آلومینیوم در ایران تامین مواد اولیه
مهمترین منبع تولید آلومینا در جهان بوکسیت می باشد که بیشتر از 98 درصد آلومینیوم دنیا به واسطه آن تولید می شود، در ایران اولین بار در منطقه بلبلوئیه کرمان و در سال 1958 بوکسیت گزارش داده شده، که بعد از آن در پی دیگر مطالعات زمین شناسی ذخایر آن کشف شد.
امروزه با بیشتز از 40 میلیون تن ذخایر کشف شده بوکسیت در ایران، می توان گفت کشور ما دارای حدود 0.1% از کل ذخایر جهانی می باشد، تنها در جاجرم ذخایر قابل برداشت بوکسیت 20 تن برآورد شده است، و این در شرایطی است که فقط برای تولید هر یک کیلو گرم از آلومینیوم 4 کیلوگرم بوکسیت مورد نیاز است.
تامین برق پایدار
وجود نیروگاه های تامین برق در حوالی خطوط تولید واحدهای سازنده آلومینیوم ضروری است، اگر به تامین برق پایدار در این زمینه توجه نشود می تواند این صنعت را با مشکلاتی مواجه کند، شایان ذکر است که در صنعت آلومینیوم برق به عنوان خوراک و ماده اولیه مورد مصرف می باشد و تنها عامل مصرف و حامل انرژی نیست.
برای خرید تسمه آلومینیوم و چهار پهلوی آلومینیوم می توانید وارد جهان آلومینیوم شوید.