جهان آلومینیوم

تولیدکننده انواع ورق آلومینیوم

جوشکاری-لوله-آلومینیوم

جوشکاری لوله آلومینیوم

یکی از فرایند هایی که ممکن است در پردازش آلومینیوم به چلش برخورد کنید، جوشکاری لوله آلومینیوم می باشد. یک سری سوال در این بین مطرح می شود که می توان جوشکاری لوله آلومینیوم را با دستگاه جوش معمولی انجام داد؟ یا جوشکاری آلومینیوم با الکترود امکان پذیر است؟ از دیگر چالش های در بحث جوش آلومینیوم، جوشکاری آن با سایر فلزات می باشد. جوشکاری فلز آلومینیوم با قلع و مس چگونه است. همگی در مقاله سایت جهان آلومینیوم بررسی شده است.

شرکت جهان آلومینیوم تولید کننده و تامین کننده مقاطع آلومینیومی برای صنایع مختلفی می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر درمود قیمت لوله آلومینیوم و ورق آلومینیوم با ما تماس بگیرید. ۰۲۱۶۶۳۹۱۲۰۱ – ۰۲۱۳۳۹۴۸۵۴۲

 

جوشکاری-آلومینیوم

 

نکاتی درمورد جوشکاری آلومینیوم

  1. هنگامی که شما جوشکاری لوله آلومینیومی انجام می دهید، نباید از مشعل جوش برای میله جوش استفاده کنید. می توانید ابتدا آن را گرم کنید و سپس در پودر جوش فرو کنید. دلیل آن پایین بودن نقطه ذوب میله جوشکاری است.
  1. همانطور که می دانید، اثر یک جوشکاری موفق یک بار لوله آلومینیومی بهتر است، زیرا نقطه برش چرخشی ذوب لوله آلومینیومی خیلی کم است. لوله آلومینیومی وقتی برای بار دوم گرم می شود به راحتی تغییر شکل می دهد.
  1. یک حوله مرطوب باید در آستر لوله آلومینیومی قرار داده شود تا از لوله آلومینیومی در جای خود محافظت کند. فضای جوش بسیار باریک است، بنابراین باید حتما به حفاظ یخچال توجه کنید.
  1. شعله مشعل نباید خیلی طولانی باشد و باید با شعله کم گرم شود. در غیر این صورت، لوله آلومینیومی دیسپرسنت به راحتی ذوب می شود.
  1. پس از اتمام لوله آلومینیومی جوشکاری، باید دو تا سه دقیقه صبر کنید تا دوغاب نایلون مخصوص خنک شود. و سپس ذخیره سیمان را می توان لمس کرد. در غیر این صورت، اتصالات لحیم کاری لوله آلومینیومی به راحتی نشت می کند.
  1. میله جوش لوله آلومینیومی باید به طور مساوی با فلاکس پوشانده شود تا از کیفیت اتصالات لحیم اطمینان حاصل شود.
  1. زمان جوش لوله آلومینیومی نباید خیلی طولانی باشد، زیرا نقطه ذوب لوله آلومینیومی خیلی پایین است. اگر زمان جوش لوله آلومینیومی بیش از حد طولانی باشد، به راحتی باعث ذوب یا نازک شدن دیواره لوله آلومینیوم می شود. علاوه بر این، فشار به راحتی نشت می کند.

 

نکاتی-درمورد-جوشکاری-آلومینیوم

 

خواص مکانیکی لوله آلومینیوم

لوله آلومینیوم دارای خواص مکانیکی مفیدی است که باعث می شود تا در روند جوشکاری لوله آلومینیوم تاثیر بگذارد. هر یک از آلیاژ های آلومینیوم دارای خواص مکانیکی مختلفی می باشند. خرید و قیمت لوله آلومینیوم بصورت آنلاین از سایت جهان آلومینیوم.

خواص مکانیکی لوله های آلومینیومی با آلیاژ های مختلف در جدول نشان داده شده است:

آلیاژ آلومینیوم استحکام کششی نهایی (MPa) استحکام تسلیم (MPa) درصد افزایش طول (%) سختی (HB) چگالی (g/cm³)
6061-T6 290-310 240-270 8-10 95-105 2.70
6063-T5 190-210 160-180 8-12 60-70 2.70
7075-T6 510-540 430-480 7-10 150-160 2.81
5083-O 275-350 125-175 12-18 75-80 2.66
2024-T3 470-490 325-350 10-12 120-130 2.78

هر یک از آلیاژهای آلومینیوم مناسب برای کارهای مختلف و متنوعی هستند. این ویژگی ها با اضافه شدن عناصر دیگر به آلومینیوم ایجاد شده است. بطور مثال ورق آلومینیوم 5083 دریایی بسیار مناسب برای ساخت کشتی می باشد. برای اطلاع از قیمت روز ورق آلومینیوم وارد سایت جهان آلومینیوم شوید. ۰۲۱۶۶۳۹۱۲۰۱ – ۰۲۱۳۳۹۴۸۵۴۲

روش جوشکاری لوله آلومینیوم

می توان از روش های مختلف جوشکاری برای آلومینیوم استفاده کرد. جوشکاری آلومینیوم با اینورتر و جوشکاری لوله آلومینیوم با الکترود از روش های معمولی آن می باشد.

جوشکاری آلومینیوم با الکترود

رایج ترین روش جوشکاری لوله آلومینیوم، جوش به روش گازی TIG می باشد. در این روش از الکترود تنگستنی و گاز خنثی (معمولاً آرگون) استفاده می‌ شود. در این روش از ایجاد اکسیداسیون جلوگیری می شود و الکترود مناسب در دمای بالا ذوب نشده و پایدار تر است.

جوش TIG با الکترود یک روش با دقت بالا است و برای لوله های آلومینیومی نازک استفاده می شوند.

جوش MIG

در این روش نیز از الکترو استفاده می شود، الکترود مناسب جوشکاری در MIG سیم جوش کاری است. این روش دقت بالایی ندارد و بیشتر برای جوشکاری های حجیم با سرعت بالا استفاده می شود.

جوشکاری با پرکننده

جوشکاری با فلز پرکننده باعث افزایش کیفیت جوش می شود. در این روش از ترک خوردگی سطح لوله آلومینیومی جلوگیری می شود. از آلیاژ های آلومینیوم به عنوان فلز پرکننده استفاده می شود.

 

روش-جوشکاری-لوله-آلومینیوم

 

جوش آلومینیوم با فلزات مختلف

می توان لوله آلومینیوم را با فلزات دیگر به واسطه جوش متصل کرد. اما متصل کرد برخی از فلزات به آلومینیوم یک روش غیرمعمول محسوب می شود، بطور مثال جوشکاری لوله آلومینیوم با قلع رایج نمی باشد.

جوشکاری آلومینیوم با قلع

همانطور که گفته شد جوشکاری فلز آلومینیوم با قلع رایج نمی باشد و بیشتر به عنوان لحیم نرم محسوب می شود تا جوشکاری. به دلیل دمای کاری پایین تر از حد معمول در آن به نام لحیم نرم شناخته می شود و اتصالات در آن مستحکم نمی باشد.

نمی توان از آن برای کاربرد های صنعتی استفاده کرد و بیشتر برای مواردی استفاده می شود که نیاز به خاصیت مکانیکی و استحکام بالا در محل جوش نیازی نباشد.

 

جوش-آلومینیوم-با-فلزات-مختلف

 

جوشکاری لوله آلومینیوم با مس

به دلیل داشتن خواص فیزیکی و مکانیکی متفاوت بین مس و آلومینیوم، فرآیند جوشکاری این دو فلز به هم چالش برانگیز می باشد. با اینکه هر دو فلز دارای رسانایی حرارتی بالا می باشند اما خواص فیزیکی و شیمیایی دیگر آن ها باعث سختی در جوشکاری لوله آلومینیوم به مش می شود.

از جمله تفاوت های این دو فلز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

نقطه ذوب متفاوت : این باعث می شود در طول جوشکاری سوختن و ذوب غیر منتظره ایجاد شود.

تشکیل آلیاژ ترد: آلیاژ ترد منجر به شکستگی محل جوش می شود.

اختلاف در ضریب انبساط حرارتی: باعث ایجاد تنش‌های داخلی و ترک‌خوردگی در محل جوش شود.

اکسیداسیون: اکسید های ایجاد شده باعث پایین آمدن کیفیت جوش می شود.

چه نوع الکترودی برای جوشکاری آلومینیوم مناسب است؟

الکترود تنگستنی در روی جوشکاری لوله آلومینیوم TIG مناسب می باشد.

آیا جوشکاری آلومینیوم با قلع امکان پذیر است؟

جوشکاری آلومینیوم با قلع غیرممکن نیست اما رایج هم نمی باشد و بیشتر به لحیم کار معروف است تا جوش.

آیا جوشکاری لوله آلومینیوم با دستگاه جوش معمولی امکان دارد؟

بله، اما اگر وارد نباشید ممکن است آلومینیوم را بشکنید.

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

مشاهده لیست قیمت‌ها

اطلاعات تماس شعبه بازار تهران

اطلاعات تماس شعبه غرب تهران